Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Rentokil er nu Cepa Certificeret efter standarden BS 16636

Rentokil var den 19. januar 2016 blandt de 25 første i Europa til at blive certificeret. Denne europæiske standard for skadedyrsbekæmpelse blev godkendt af The European Committee for Standardization (CEN) den 10. januar 2015, og er nu ved at blive implementeret rundt omring i Europa.

Standarden definerer kravene for de ydelser og kompetencer, der kræves af udbydere af skadedyrsbekæmpelse med henblik på at beskytte folkesundheden, kundens aktiver og miljøet. Udbydere af skadedyrbekæmpelse, der efterlever CEN-standarden:

  • Tilbyder en ydelse, der er anerkendt som fuldt professionel indenfor hele Europa.
  • Sikrer, at deres medarbejdere er kvalificerede til at sælge og levere den service, de tilbyder.
  • Tilbyder markedets bedste rådgivning om forebyggelse af skadedyrsproblemer.
  • Tilbyder produktiv og effektiv service med udgangspunkt i årsagen til det påpegede problem.
  • Tilbyder kvalitetsydelser, der minimerer risici for kunden og offentligheden samt minimerer eventuel skadelig påvirkning på miljø og dyrevelfærd.

Læs mere om Cepa her: http://www.cepa-europe.org/certifier-area/cepa-certified/cepa-certified-operator-directory/

Rentokils ønske: Certificeringen betyder meget for Rentokil, da vi ønsker at være bedre, mere seriøse og give vores kunder den bedst mulige service. Vores teknikere bliver løbende trænet og uddannet, så vi kan sikre os, at de altid lever op til standardens samt vore egne krav om viden inden for skadedyr. Vi ønsker, at kunden føler sig tryg ved samarbejdet med os hele vejen fra første kontakt til endt behandling.