Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Intelligente fælder gør livet surt for rotterne

Rentokil tilbyder en komplet og innovativ skadedyrsløsning, som med tre forskellige typer af intelligente fælder giver virksomheder den perfekte beskyttelse mod de ubudne gæster. Samtidig lever produkterne op til de gældende krav fra Miljøstyrelsen til brugen af gift.

En rotte får færten af lokkemaden inde i rottefælden AutoGate. Den snuser forsigtigt, kigger sig nervøst omkring, bidder lidt i lokkemaden og skynder sig væk i sikkerhed. Et par dage senere kommer den retur, og samme scenarie gentager sig. Tredje gang, den er tilbage, bliver den sidste, for her bliver det indbyggede giftdepot i rottefælden udløst. Fire dage senere er rotten død.

Rentokil, der er blandt de førende inden for skadedyrsbekæmpelse, har som de eneste i Danmark lanceret et intelligent giftdepot – kaldet AutoGate – der kan sikre virksomheder mod rottebesøg samtidig med at overholde de nye krav fra Miljøstyrelsen. Kravene har siden sidste sommer forbudt brugen af forbyggende gift. Rottefælden har indbygget en intelligent sensor, der først åbner for giften, når en rotte har været forbi tre gange i løbet af en uge.

Autogate er blot ét element i den tretrins-løsning, der effektivt og uden merudgift til kontrol kan sikre virksomheder mod det mest forhadte skadedyr. Rentokil har også to andre løsninger på hylderne til intelligent rottebekæmpelse; GoodNature, som er en giftfri fælde beregnet til at placere ude i naturen, hvor rotterne ofte befinder sig og formerer sig, og Ratel, som er lavet til at forhindre rotter i at komme ind i bygninger via kloakken.

”Gift er stadig det mest effektive til at bekæmpe rotter. Men de nye krav, der skal skåne omgivelserne, kalder på intelligent og præcis bekæmpelse, hvilket er netop, hvad vores tre løsninger repræsenterer,” siger Claus Schultz, teknisk chef hos Rentokil.

I det hele taget er der fuld gang i udviklingen af nye innovative løsninger hos Rentokil.

”Rotter lider af neofobi – de er sygeligt bange for nye ting, hvilket gør, at man er nødt til at narre dem til at tro, at der er fred og ingen fare. I vores laboratorium tester og udvikler vores ’innovation team’ hele tiden nye løsninger, som kan give rotterne kamp til stregen,” siger Claus Schultz.

Rentokil Skadedyrskontrol var i 2016 blandt de 25 første i Europa til at blive CEPA-certificeret. Kriterierne for at leve op til den europæiske standard for skadedyrsbekæmpelse er blandt andet, at man beskytter folkesundheden, kundens aktiver og miljøet.