Edderkopper

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Edderkopper

Der er mere end 35,000 arter af edderkopper verdensplan, hvor mindre end 500 af disse findes i Danmark.

Selvom de ses som en fordel for vores miljø, har mange mennesker en iboende frygt for edderkopper også kendt som Arachnophobia. Dette medfører en følelse af uro ved synet af edderkopper, der fører til overdreven sveden, gråd og panikanfald.

Heldigvis er de fleste edderkoppearter der findes i Danmark ikke farlige og de bider sjældent. Selvom du skulle få et edderkop bid, har det ofte ingen effekt på de fleste mennesker og det er kun nogle få arter som kan forårsage en usædvanlig reaktion på grund af deres gift.

Ring Rentokil på 70 10 33 12 (virksomheder) eller 70 10 33 11 (private) for at diskutere vores edderkoppeløsninger.

Arter og vejledninger

Rentokil edderkoppekontrol

Let genkendelige med deres otte ben, nogle mennesker har ingen problemer med at tolerere tilstedeværelsen af ​​edderkopper, mens andre kan ikke bære tanken om dem. Professionel edderkoppekontrol er vigtig for mennesker med en reel frygt for edderkopper, men også til at håndtere et stort eller gentage problemer med mange edderkopper.

Vores behandlinger giver effektiv kontrol med et eksisterende problem og garanterer komplet fjernelse af et angreb. Vores certificerede teknikere har ekspertviden om edderkoppearter. Vi kan tilbyde rådgivning om, hvordan man kan få øje på de tidlige tegn på et angreb, så en hurtig og effektiv målrettet behandling til dit hjem eller forretning kan udføres.

Ring til os på 70 10 33 12 (virksomheder) eller 70 10 33 11 (private) for at høre mere om vores professionelle service.