Hvepse

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Hvepse

Hvepse er mest aktive i de varme sommermåneder. I Danmark kan hvepse forårsager ærgrelser og smertefulde stik. Selv med deres særlige gule og sorte krop, kan de stadig forveksles med gedehamse. Selvom gedehamse ikke er så almindelige i dette land, kan de stadig bide og stikke dig.

Honningbier

Hvepse kan også forveksles med bier, navnlig honningbier - men disse varierer i farve fra gylden brun til næsten sort og er mere lodne end hvepse. Hvis du har mistanke om, at du har honningbier, kan du besøge Dansk biavlerforenings hjemmeside, og finde en lokal biavler, der kan samle den ind.

Kun hun hvepse har en brod, som de kan bruge flere gange, hvis de føler truet. I de fleste tilfælde forårsager hvepsestik ingen langvarige skader, men det kan være livstruende, hvis du er allergisk over for hvepsestik. Behandling af et hvepsebo er ofte den mest effektive måde at håndtere et hvepse problem på, og reducerer truslen om stik.

Hvepse kan bygge bo udendørs under udhæng eller, hvis de kan få adgang, kan de finde beskyttede områder inde i dit hjem, såsom væg hulrum, tagrum og lofter. Hvis et bo opdages i det tidlige forår, kan fjernelse ved hjælp af gør det selv produkter være muligt, men faren for stik er lige stor.

Arter og vejledninger

Rentokil's hvepsekontrolløsning

Hvepse har potentiale til at angribe i et stort antal, hvis deres bo forstyrres. Det er bedst at behandle et bo tidligt på året, før antalles øges og hvepsene bliver mere aggressive, hvilket øger risikoen for stik under behandlingen.

Hos Rentokil, kan vi tilbyde sikre og bekvemme løsninger til hurtigt at slippe af med dit hvepse problem.

  • Vores erfarne og grundigt trænede teknikere kræver blot et 30 - 45 minutters besøg, for at behandle et bo.
  • Der er mulighed for at bestille en hvepse behandling online fra april til september.