Hvorfor vælge Rentokil

Vagttelefon udenfor normal åbningstid: 70 10 33 12  

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Samarbejde med Rentokil

Risikoprofilen forårsaget af skadedyr varierer alt efter aktiviteterne i en virksomhed eller organisation, så det er vigtigt, at din skadedyrsbekæmpelse er tilpasset dine skadedyrsrisici.

Hos Rentokil har vi udviklet serviceløsninger til forskellige typer af virksomheder for at finde det rette beskyttelsesniveau, og disse kan følges op af inspektioner for at imødegå særlige risici eller problemer på din lokation.

Vi er stolte af at være cepa certificeret

Rentokil er cepa certificeret. En certificering, der er din sikkerhed for, at vi overholder branchens højeste standarder og aktivt er forpligtet til at beskytte folkesundheden, dine aktiver og miljøet.

Certicificeringen betyder meget for Rentokil, da vi ønsker at være bedre, mere seriøse og give dig den bedst mulige service. Vores teknikere bliver løbende trænet og uddannet, så vi kan sikre os, at de altid lever op til certificeringen samt vores egne krav om viden inden for skadedyr.

Dokumenteret beskyttelse

 • Dybdegående erfaring og ekspertise - vi har i årtier ydet skadedyrsbekæmpelse til tusindvis af kunder indenfor en lang række af brancher på globalt plan.

 • Branchekendskab - vi ved, hvad det kræver at beskytte din virksomhed effektivt mod en bred vifte af skadedyr.

Pålidelig service

 • Uddannede teknikere - alle vores serviceteknikere har gennemført Rentokil's træningsprogram og kan yde en uovertruffen service indenfor skadedyrsbranchen.

 • Videreuddannelse - igennem hele deres karriere hos Rentokil Skadedyrskontrol deltager teknikere i kurser i specifikke tekniske aspekter indenfor skadedyrsbekæmpelse med afsluttende eksamination.

De nyeste værktøjer

Skadedyr er meget adaptive skabninger. Desværre for dem, så er vi også. Konsekvent investering i forskning og udvikling er nøglen til at forblive et skridt foran de arter skadedyr, der kan forårsage problemer.

Forskning og udvikling hos Rentokil udspringer af, hvad kunderne fortæller os, at de har brug for.

Tilgængelighed

 • Uanset om du har brug for pålidelig forebyggelse mod skadedyr, hurtig hjælp, uddannelse af dine medarbejdere eller inspektion af din virksomhed, tilbyder Rentokil al den hjælp du har brug for.
 • Vi tilbyder også PestNetOnline, vores førende online indberetningssystem til forvaltning af skadedyrssaktiviteter 24/7.

Et centralt kontaktpunkt

 • Vi kan levere et centralt kontaktpunkt til kunder med flere lokationer og lokal støtte baseret på en national eller international aftale.
 • Tryghed i forbindelse med alle dine virksomheder.

Diskretion og fleksibilitet

 • Vi forstår og tager hensyn til følsomheden af ​​et skadedyrsangreb på din virksomhed.
 • Vi sørger for at en hurtig reaktion og diskretion er i højsæde.

Vores juridiske ekspertise

Vores forståelse af relevante love og regler samt dokumentationskrav, giver dig ro i sindet. Vores viden om de kriterier inspektører ønsker dokumenteret betyder, at vi er i stand til at udvikle:

 • Skræddersyede & omkostningseffektive kontrakter
 • Regelmæssige besøg for at tjekke for problemer med skadedyr
 • Kvalitetsinspektioner og auditeringsrapporter fra specialiserede medarbejdere.