Hvorfor vælge Rentokil

Vagttelefon udenfor normal åbningstid: 70 10 33 12  

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Regler og certifikater

Hver industri er styret af sit eget regelsæt omkring lovgivning og reguleringer indenfor sundhed, sikkerhed og hygiejne såvel som kvalitetsstyring samt miljøkontrol og skadedyrskontrol er ingen undtagelse. Vores teknikere udfører procedurer af højeste standard.

Disse værdier er ikke kun en måde for os at leve på, men bringer også fordele til vores kunder. Skadedyrsrisici og afledte sygdomme reduceres, potentielle farlige bygnings- og strømførende ledningsskader forårsaget af gnavere reduceres og problemer med inficerede produkter er fjernet.

Såfremt der skulle opstå et problem, der ikke kan løses i enighed kan Byggeriets Ankenævn kontaktes. Kontaktoplysninger og adresse findes på følgende link: www.byggerietsankenævn.dk

Sundhed & sikkerhedspolitik

Vi har udviklet en politik som sigter på at give markante sundheds & sikkerhedsmæssige fordele til både vores ansatte og kunder.

Introduktion og forpligtigelse til at overholde denne politik er et markant bidrag til den konstante forbedring i erhvervsmæssig sundhed, sikkerhed & miljøbeskyttelse som vi sigter på at skabe i vores organisation.

Kvalitet & miljø politik

Vores interne system for miljøledelse sikrer at vi deler gode erfaringer i vores virksomhed og vores miljøpolitik forpligter os til at have god praksis procedurer, som gør os i stand til at integrere den mest miljøvenlige måde at understøtte vores levering af service.

Forsikringscertifikat

Rentokil Skadedyrskontrol er fuldt dækket af alle relevante forsikringspolicer, herunder offentlig ansvarsforsikring. Hvis du har behov for yderligere information er du velkommen til at ringe til vores kundeservice.