Insektfanger_Lumnia_Rentokil_DK

Elektriske insektfangere

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Elektriske insektfangere til en bred vifte af brancher

Rentokil tilbyder en lang række af effektive insektfangere specielt designet til forskellige brancher herunder hotel-, restaurations- og levnedsmiddelindustrien. Læs mere om vores 2 primære serier Lumnia & Luminos nedenfor.

Lumnia: Insektfanger med innovativ og patenteret LED teknologi

Luminos Sapphire – Discreet Fly Control

Udover vores eksisterende Luminos serie kan vi nu også tilbyde insekt- & fluetfangeren Lumnia. Lumnia benytter innovativ og patenteret LED teknologi, med henblik på at opnå den bedst mulige evne til at tiltrække og fjerne fluer effektivt og hygiejnisk. Læs mere om Lumnia her.

Luminos Sapphire: Diskret insektfanger

Luminos Sapphire – Discreet Fly Control

Har et moderne design, der gør den egnet til brug i offentlige rum, hvor der bekæmpes flyvende insekter effektivt og anonymt.

Velegnet til en række brancher herunder barer, hoteller, kontorer og restauranter.

Luminos 1 Pro: Omkostningseffektiv insektfanger

Luminos 1 Pro – Cost Effective Fly Control

Luminos 1 Pro er en høj effektiv insektfanger som er designet specielt til lavrisikoområder indenfor levnedsmiddelbranchen. Kan vægmonteres eller placeres på en fod. Insekterne fanges på en af de to limplader, der er monteret i enheden. Dette betyder, at man undgår mange af de gener, som kan opstå, når der anvendes traditionelle insektfangere, da limpladerne fastholder insekterne og fragmenter fra insekterne undgås.

Velegnet til en række brancher herunder bagerier, slagtere, cafeer, delikatesser, detailhandel indenfor fødevarebranchen.