Kakerlakker

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Kakerlakker

At finde kakerlakker i dit hjem eller virksomhed kan være meget frustrende. De er kendt for at være smittebærer af sygdomme såsom Salmonella, Dysenteri & Mave-tarmkatar og eksponering af dette skadedyr involverer en betydelig sundhedsrisiko. Stigninger i eksem og astma tilfælde er blevet kædet sammen med kakerlakekskrementer.

Kakerlakker er et meget hårdfør insekt og deres evne til at formere sig hurtigt gør professionel behandling nødvendig for at kontrollere et angreb. Kun ekspertprodukter og løsninger er kraftige nok til at fjerne dem i alle stadier af deres livscyklus.

Hvis du har opdaget en ubehagelig, langvarig lugt under vasken, bag apparater eller i store skabe, så er det på tide at få undersøgt om der er tegn på kakerkaller.

Arter og vejledninger

Rentokil's kakerlakservice

Når først et angreb er etableret, kan kakerlakker nemt sprede sig til naboejendomme. Det gør hurtig handling efter de første tegn på aktivitet kritisk for en hurtig og effektiv behandling.

Hos Rentokil, er vores certificerede teknikere klar til at give en skrædersyet, målrettet behandling, der garanterer en komplet kontrol af dit kakerlakproblem og som hjælper med at forebygge et nyt angreb.