Møl

Vagttelefon udenfor normal åbningstid: 70 10 33 12  

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Møl

De fleste møl i Danmark ses som skadedyr på grund af de skader, deres larver er årsag til i stof, tekstiler og lagerprodukter. I modsætning til andre skadedyr, udgør møl ingen sundhedsrisiko for dig.

Når de først er inde i dit hjem eller forretning, kan møl gøre alvorligt skade på de naturlige fibre i tæpper, tøj, tekstiler, skind og selv læder. Møllenes larver forårsager skaden ved at spise protein (keratin) som findes i naturlige materialer som uld, bomuld og silke. Dette udgør en særlig risiko for skader på dine fine ting.

Arter og vejledninger

Rentokil's løsning mod møl

Som eksperter i vaner hos mølarter, er vores uddannet teknikere i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger og forebyggende rådgivning. Vi har en række forskellige løsninger til hurtigt at løse skadedyrsangreb fra møl i dit hjem eller forretning. Vores behandlinger omfatter brug af insekticid og gasningsmetoder til kemikaliefri 'varme pod' behandlinger som er egnede til selv sarte genstande.

Kontakt os på 70 10 33 11 (private) eller 70 10 33 12 (virksomheder) for at bestille en undersøgelse af dit hjem eller forretning.