Muldvarpe

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Muldvarpe

Muldvarpen kan foresage betydlig skade på græs, græsplæner, anlagte haver, golfbaner og sportspladser med deres konstante grave. De kan hurtigt etablere sig på nye steder da de kan grave op til 4 meter i timen, hvilket skaber komplekse gangsystemer. Muldvarpens syn og ligtesans er gennerelt ikke så god, de finder orm og larver i jorden ved at følge vibrationer i jorden som de fornemmer med deres veludviklede følesans.

Muldvarpeskud og tundler ødelægger og underminere alle former for græs arealer og bede. Gravearbejdet ødelægger planternes rødder og skubber sten og jord op, dette kan ødelægge maskiner. Dette kan være bekosteligt for firmaer det er afhængige af deres udendør arealer.

FAKTA: Muldvarpe foretrækker områder hvor jorden er rig på orme og insektlarver, ca. 80% af deres føde består af regnorme.

Med en hurtig indsats ved det første tegn på muldvarpe vil dit problem aldig blive stor og bekæmpelsen vil være hurtig og nem.

Kontakt Rentokil på 70 10 33 12 (virksomheder) eller 70 10 33 11 (private)

Rentokil Muldvarpe bekæmpelse

Vores uddannede og certificerede teknikere udfører en effektiv og sikker bekæmpelse af muldvarpe.

Professionel opsætning af fælder eller gasning med fosforbrinte er de mest effektive måder at bekæmpe muldvarpe på. Fosforbrinten nedbrydes til en lille bunke gråligt pulver der hverken er skadeligt for mennesker, kæledyr eller jorden.

Hvis du har problemer med muldvarpe, kan vi straks udforme en skræddersyet behandlingsplan der med et minimum af besvær løser dit problem.

Find din lokale afdeling