Myrer

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Myrer

Idet størstedelen af myrearterne foretrækker solrige klimaer er vores klima ikke velegnet for mange af dem. Der er dog en række myrearter som findes her og som kan være til gene, når de kommer ind i dit hjem. Sorte havemyrer er ikke bærer af sygdomme, men problemet er at du ikke ved hvor de har søgt føde, så du vil ikke have at de marcherer igennem dit køkkenskab. Myrer går langt i søgen efter føde, følger stier som de har skabt og samler sig omkring områder med mad og bliver dermed til gene i hjem, organisationer og forretninger. Små bunker af jord omkring huller i jorden og nær vægge viser hvor de kommer fra.

  • Find ud af hvor de kommer ind og luk denne indgang.
  • Fjern fødekilder på køkkenbordet.
  • Tildæk fødevarer som kan være en fødekilde for myrer.

Hvis du stadigvæk har problemer med de små skadedyr, kan du tilkalde eksperterne.

Vores foder lokke stationer anvender myrernes undersøgende instinkt til dens fordel ved at give et insektmiddel som myrerne spiser og bringer tilbage til tuen - effektiv eliminering af kolonien.  Det modstandsdygtige låg tillader det at blive brugt sikkert i områder med børn og husdyr.

Hvis du har brug for en effektiv myrer kontrol ring gratis til Rentokil på 70103311. Vi vil ringe tilbage til dig indenfor 24 timer (Mandag - fredag) for at arrangere et besøg.  

Fakta: Nogle fugle, herunder skader spreder deres vinger på myreturer for at få myrerne i deres fjer. Det menes at de gør det fordi myrerne afgiver en myresyre som fjerner fugleparasiter.

Arter og vejledninger

Håndtering af myreangreb

Hvis du oplever større problemer med myrer kan du få vores eksperter til at fjerne dem.

Vores erfarne teknikere tilbyder metoder til myrerkontrol som er målrettet specifikke arter af myrer. De kan løse problemet hurtigt og effektivt.

Ring på 70103311. Vi vil vende tilbage til dig indenfor 24 timer for at arrangere et myrekontrolbesøg, der er målrettet specifikt til din udfordring.