Rotter

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Rotter

I Danmark angribes ejendomme hver måned af rotter. 

Rotter kan gnave igennem alt materiale, der er blødere end marmor, og da de gnaver i alt, kan det give skader på installationer som el, vand, telefon og IT samt på varer og bygninger. Desuden efterlader rotter urin og ekskrementer overalt, hvor de færdes, hvilket skaber smittefare for blandt andet salmonella og Weils-syge. 

Dårligt image på grund af negativ presseomtale i forbindelse med rotter, kan være ødelæggende for virksomheder. Desuden vil tilstedeværelsen af rotter, ud over frygten for smitte, skabe utilpashed og stress blandt medarbejdere. 

En hurtig indsats ved det første tegn på rotter vil sikre, at problemet kan blive løst hurtigt. Ring til os gratis idag og vi vil fjerne dit problem. 

Rentokils rottebekæmpelse

Rentokil gør alt for at sætte standarden inden for skadedyrsområdet. Det gør vi, ved konstant at forske og udvikle nye produkter til sikring og bekæmpelse, men først og fremmest stræber vi efter at give vores kunder den bedst mulige service. 

Vores uddannede og lokalt forankrede teknikere anvender førende teknologi til at udføre effektiv bekæmpelse, så du slipper af med rotterne. For at være på forkant med miljøet, love og regler har vi blandt andet udviklet AutoGate, der er en innovativ rottesikring, der automatisk registrerer aktivitet og først derefter udlægger gift. 

AutoGate er blot ét element i vores miljøvenlige tretrins-løsning som sikrer virksomheder mod rottebesøg. Rentokil har to andre løsninger på hylderne til intelligent rottebekæmpelse; GoodNature, som er en giftfri fælde beregnet til at placere ude i naturen, hvor rotterne ofte befinder sig og formere sig, og Ratél, som er lavet til at forhindre rotter i at komme ind i bygninger via kloakken.     

Uanset om du som privat person, som skadedyrsansvarlig eller som virksomhedsejer får problemer med rotter, kan vi hjælpe dig. 

Håndtering af rotter

Uanset om du ønsker at vide hvordan du kan minimere risikoen for at få rotter, om du har behov for professionel hjælp til at afgøre om du har fået besøg af rotter eller om du har brug for at få løst et problem med rotter, så kan Rentokil hjælpe dig. 

Læs mere nedenfor omkring effektive huskeregler, så du kan undgå at få problemer med rotter i dit hjem eller virksomhed. Kontakt os, hvis du mener at du har fået et problem med rotter og gerne vil have dem fjernet.  

Find din lokale afdeling