Skadedyr i tekstiler

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Skadedyr i tekstiler

Tekstil skadedyr omfatter møl og mange billearter, som lever af det naturlige protein 'Keratin'. Dette findes i alle tekstiler af animalsk oprindelse, herunder uld, silke, dyrehår, læder og fjer.

Det er faktisk larver af tekstil skadedyr såsom tæppebillen der forårsager synlige skader. Voksne biller lever af nektar og pollen fra blomstrende planter.

Det er ikke kun dagligdags genstande som tøj, polstrede møbler og uldne tæpper, som er i fare. Samlinger af værdifulde tekstil genstande af historisk eller kulturel betydning kan alle være i fare for et angreb.

Hvis de ikke behandles kan tekstil skadedyr forårsage uerstattelige skader.

Rentokil serviceydelser mod tekstil skadedyr

Hos Rentokil har vores målrettede behandlinger til formål at fjerne alle faser af et tekstil skadedyrs livscyklus, for dermed at sikre fuldstændig fjernelse af problemet.

Vores grundigt uddannede og erfarne teknikere kender tekstil skadedyrenes udvikling og adfærd. Med adgang til en række kemikalie frie og pH-neutrale behandlinger kan vi tilbyde effektive og diskrete behandlinger for selv de mest sarte og værdifulde genstande.

Ring til Rentokil på 70 10 33 11 (private) eller 70 10 33 12 (virksomheder) for at drage fordel af vores professionelle service.

Textile Pest Species