Væggelus

Ring på 70 10 33 12  eller skriv til os

Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30

Din sikkerhed for at vi overholder branchens højeste standarder

Medlem af Brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer

Væggelus

På det seneste har der været en stigning i antallet af væggelus i hjem, som stikker folk om natten. Denne stigning skyldes øget international rejseaktivitet (væggelus er kendt for at rejse i bagage eller tøj). 

Væggelus opholder sig tæt på fødekilder dvs. de er oftest at finde hvor folk slapper af og sover. Udover at det kan være følelsesmæssigt stressende at skulle forholde sig til parasitter, skaber deres bid også irritation og risiko for andre infektioner via den konstante kløen de medfører. 

Det eneste du tænker på, hvis du har fået væggelus i dit hjem, er hvordan du kan slippe af med dem hurtigst muligt. Rentokil forstår hvor stressende væggelus kan være. Ring til os gratis idag og vi vil fjerne dit problem.

Bekæmpelse af væggelus

Rentokil har mange års erfaring med fjernelse af væggelus både i private hjem og i virksomheder herunder hoteller, vandrehjem mm. 

Vi dygtiggør os og tilpasser løbende vores arbejdsgange, når ny viden om væggelus bliver tilgængelig, således at du kan få den hurtigste og mest effektive behandling for væggelus. Se hvordan vi hjælper dig nedenfor:   

  1. Efter du har kontaktet os vil vi kontakte dig indenfor 24 timer for at arrangere et besøg.
  2. Vi vil inspicere din ejendom og udarbejde anbefalinger for en sikker og målrettet behandling (børne- og kæledyrsvenlig).
  3. Servicen starter på et tidspunkt valgt af dig, så snart du har givet os grønt lys.
  4. Opfølgende besøg vil fortsætte indtil dit problem er løst.

Slip af med væggelus hurtigst muligt - Ring til Rentokil og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer!

Find din lokale afdeling

Håndtering af væggelus

Uanset om du blot ønsker at vide hvordan du kan undgå at få væggelus, om du ønsker professionel hjælp til at afgøre om du har fået væggelus eller om du har brug for en hurtig og effektiv fjernelse af væggelus, så kan Rentokil hjælpe dig. 

Læs mere nedenfor omkring gode huskeregler i hverdagen og på ferie, så du undgår at få besøg af væggelus. Kontakt os, hvis du mener at du har fået væggelus og gerne vil have dem fjernet.